Geef je carrière een nieuwe impuls

Executive

Search

Supply Chain, Logistics & Manufacturing

SCM Executives is gespecialiseerd in Board, Directie en Senior Management posities binnen Supply Chain, Logistiek en Productie. Met onze Executive Search services vinden wij de juiste professionals voor iedere uitdaging. Wij onderscheiden ons door ruime ervaring, een groot netwerk en een unieke 360˚ graden aanpak. Hiermee doorgronden we alle aspecten van organisatie, functie en kandidaten tot de kern. Integer en doeltreffend. Wederzijds commitment en een duurzame, succesvolle relatie is voor ons het uitgangspunt.

Mensen maken het verschil

In deze continu veranderende supply chain omgeving geloven wij dat mensen het verschil zullen blijven maken. Nu en in de toekomst. Of het nu gaat om de ultieme klantbeleving, operationele excellentie, veerkracht of wat u als organisatie ook uniek maakt. ‘The right man on the job’ is cruciaal. Dat kan een heel complexe zoektocht zijn. Het gaat dan immers niet alleen om kennis, vaardigheden en competenties. Het gaat vooral ook om persoonlijkheid en cultuurmatch.

Juist dan staan wij in onze kracht. We kennen de markt, haar dynamiek en uitdagingen en zijn daarmee perfect in staat klant en kandidaat te ontzorgen.

Voor een volledig overzicht van onze werkwijze, bekijk snel onze introductiefilm!