Commercial Director UK

Wereldwijde Logistieke Dienstverlener

Onze klant staat bekend om de uitgebreide kennis van de verschillende markten, waaronder high-tech, farmaceutische producten, textiel en auto's, maar ook om hun sterke focus op meerdere niche markten zoals maritieme logistieke en industriële projecten. Door een zelfstandig netwerk van kantoren en lucht- en zeevrachthubs in meer dan 50 landen is deze organisatie sterk aanwezig in Europa, Amerika, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en in Afrika.

De Sales Director UK is onderdeel van het Britse Freight Forwarding Executive Team, rapporteert aan de Algemeen Directeur en is verantwoordelijk voor de strategische leiding van de Commerciele afdeling en heeft een cruciale rol voor het succes van het Verenigd Koninkrijk en Global business.
De Sales Director is verantwoordelijk voor het maximaliseren van inkomsten door middel van het winnen van nieuwe business en het overschrijden van de financiële resultaten door middel van het ontwikkelen en behouden van lange termijn relaties met klanten. De positie is verantwoordelijk voor alle sales activiteiten door effectieve leiding van de sales organisatie die verantwoordelijk is voor het introduceren van nieuwe standaard en key accounts, alsmede voortdurende behoud en de ontwikkeling van bestaande klanten.