Verbindt

mens en business

Uw Ambitie

is onze zorg

Professioneel

Helder en betrokken

Samen

naar een hoger niveau

Professionals

In supply chain & logistiek

Personal

Coaching

Time to grow your business? Door psychologie en business op een creatieve manier te verbinden stimuleren we groei op persoonlijk en teamniveau. SCM Business Coaching richt zich op succesvolle ontwikkeling van professionals in de wereld van Supply Chain en Logistiek. Betrokkenheid en ondernemerschap staan hierbij centraal.

Top 100 Logistiek Dienstverleners 2019

DHL staat wederom op de eerste plaats in de lijst Top 100 Logistiek Dienstverleners van 2019. DSV Solutions is opgerukt naar de nummer twee positie. Het Duitse Kuehne + Nagel moet een plaatsje inleveren en krijgt de bronzen medaille op het podium.

Stijgende kosten belemmert groei logistiek niet

De logistieke sector heeft de omzet en winst in 2018 sterker zien stijgen dan in het voorgaande jaar. Dit ondanks een forse toename van de bedrijfskosten. Ook de brutomarge liet een verbetering zien. Dit blijkt uit een nieuw logistiek branche rapport...

Rotterdam stuurt slimste container op wereldreis

Havenbedrijf Rotterdam introduceert de slimste container ter wereld. Vrijdag vertrok de hyperintelligente Container 42 voor een twee jaar durende dataverzamelreis.

SCM Executives
Introductie film

SCM Executives richt zich op Executive Search van senior professionals in Supply Chain en Logistiek. Voor een volledig overzicht van onze werkwijze, bekijk snel onze introductiefilm!